Detailní popis produktu
Kvalitní dřevěná štěpka je ideální pro uhlí, plynové hořáky a elektrické grily Muurikka. Dodá připravovanému pokrmu příjemnou chuť koňaku a osobité kouřové aroma. Podle použitého druhu dřeva je možné dosáhnout vždy originální vůně a nenapodobitelné chuti. Je vyrobena z dubových sudů, ve kterých zrály silné lihoviny z regionů Španělska, Francie a Portugalska. Aroma, chuť a důležité kulinářské vlastnosti jsou ve výrobním procesu zachovány. Štěpka se skvěle hodí ke všem druhům pokrmů, například: maso, zelenina, ryby, pizza nebo dezerty.
Nejprve štěpku namočte do vody cca na 10-20 minut. Spotřeba je individuální dle typu pokrmu a požadované intenzitě kouřového aroma. Orientačně lze uvést 2 dl štěpky / kg masa.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Velmi doporučuji. Skvělá a rychlá komunikace (nejen přes e-mail, ale i telefonicky) - především s paní Nicole Š., která zajistila včasné doručení zboží. Ještě jednou moc děkuji.
K tomuto produktu zatím nikdo hodnocení nepřidal. Buďte první.