Finské grilování
Finské grily slouží lidem již téměř půl století. Fungují skvěle i bez ohně, žár a kouř se vytváří s pomocí elektřiny a dřevěných pilin.
Náš Suomi Smoker o výkonu 110 wattů lze využít jako klasický gril nebo jako elektrickou troubu. Pokud chcete lahodné pokrmy provonět kouřem, stačí přidat do grilu trochu dřevěné štěpky. Pokrmy lze připravit bez karcinogenů, jelikož se tuk nepřepaluje. Můžete si tak dopřát dietní a zdravé jídlo.
Ugrilujte si vepřové či kuřecí steaky, ryby, klobásy nebo zeleninu. Gril lze použít i jako pečící troubu a udělat si v ní pizzu nebo chleba. Pokud chcete pokrm zaudit, stačí přidat dřevěné piliny, např. bukové, olšové, švestkové či třešňové – podívejte se na naši aktuální nabídku přírodních pilin v různě velkých baleních.
Gril lze používat celoročně bez ohledu na počasí, je ideální pro terasy a balkony. Vyniká snadnou obsluhou a nenáročnou údržbou a čištěním. Celý systém je lehce přenosný a skladný – vhodný je tak i na dovolenou. Dopřejte si grilování jako ve Finsku a překvapte své známé originálními pokrmy, které jsou nejen lahodné, ale především zdravé.
- Elektrické udírny a grily
- Grilovací pánve
- Plynové hořáky
- Dřevěné štěpky
- Příslušenství
- Grilovací obracečky
- Konvičky nad grill