Elektrické udírny a grily
Finské venkovní elektrické grily pro pečení, grilování a uzení ryb, masa, klobás, zeleniny, chleba či pizzy po celý rok!
Lze je využit jako klasický gril nebo elektrickou troubu, kdy díky přidání dřevěné štěpky provoníte pokrm příjemnou kouřovou vůní.
Hlavní výhodou je grilování bez ohně a to, že pokrm připravíte zdravější, bez zbytečného tuku a nebezpečných látek. Díky minimálnímu upouštění kouře se hodí jak na balkon tak i na terasu, kde si gril můžete zapnout v jakémkoliv počasí kdykoliv během roku. Gril Muurikka je vhodný také na dovolenou a záleží pouze na vás kam si jej vezmete, ať už do zahraničí, do kempu nebo na chatu. Je vyroben z pochromované a vysoce kvalitní nerezové oceli.
Nejprodávanější
Plynový hořák Muurikka D-300 o výkonu 6,5 kW a průměru 30 cm. Je ideální pro vytápění malých nebo středně velkých pánví. Rychle se zahřívá a snadno se nastavuje. Čelní štít...